50 години Чипровци град!
Плащанията могат да бъдат извършени и чрез ПОС терминал
Плащанията могат да бъдат извършени и чрез ПОС терминал
Добре дошли в Чипровци
Исторически музей - Чипровци
Културен календар на община Чипровци за 2018 г.
Новини
Общината ще празнува празник на Балкана три дни
18.07.2017

За поредна година град Чипровци ще отбележи празника на Балкана. Тази година той ще се проведе на 11, 12 и 13 август в района на атракционен парк ,,Приключенци". В програмата ще има изпълнения на ,,Торлашки напеви", духова музика ,,Чипровци", фолклорен квартет ,,Полутон" град Бойчиновци и самодейни състави. Гвоздея в програмата ще бъдат двамата сръбски изпълнители - Амар Гиле и Наташа Джорджевич. В първия от дните, 11 август (петък) ще изнесе концерт младия и много популярен в момента сръбски изпълнител Амар Гиле, който ще пристигне с неговия оркестър. Обичаният певец обещава на всички гости и жители на Чипровци 2- часов концерт с любимите сръбски хитове. Изпълнителят нашумя в България след изпълненивто на песента ,,Imam ljubav ali kome da je dam". 
На следващия ден, 12 август (събота) на сцената ще се качи популярната сръбска певица Наташа Джорджевич,която ще радва балканджиите освен с нейните големи хитове - ,,Alal vera", ,,Golube", ,,Da umrem od tuge" ще изпълни вечните сръбски песни, популярни в България.
В празника са предвидени и спортни прояви. Ще се проведе състезание по планинско колоездене ,,Три чуки" и планинско бягане. 
Всички жители и гости на Северозападна България са поканени на празника на Чипровския балкан на 11, 12 и 13 август на който ще пеят Амар Гиле и Наташа Джорджевич.
Търсене
Проект „Основи за по –добро бъдеще на нашите младежи“
За да се предпазим трябва да знаем, че:
За да се предпазим трябва да знаем, че: