Плащанията могат да бъдат извършени и чрез ПОС терминал
Плащанията могат да бъдат извършени и чрез ПОС терминал
Добре дошли в Чипровци
Исторически музей - Чипровци
50 години Чипровци град!
Културен календар на община Чипровци за 2019 г.
Новини
Загаси светлините, отвори очи за планетата! Включи се в най-големия празник за природата – Часът на Земята
23.03.2017

    Oстават само няколко дни до Часа на Земята и светът се готви да отпразнува 10-ия рожден ден на най-масовата природозащитна инициатива, създадена от WWF.

    Хиляди известни сгради по света ще притъмнят фасадите си в знак на солидарност с действията за климата. Само заедно можем да спрем опасното похабяване на природни ресурси и да се справим с негативните ефекти от промените в климата.

   „Загаси светлините, отвори очи за планетата!“ е призив към всеки от нас да се замисли как с начина си на живот може да помогне на Земята. Включете се и вие в отбелязването на Часа на Земята на 26.03.2017 г. (събота), от 20.30 ч. до 21.30 ч.

За първи път Часът на Земята се провежда през 2007 година в Австралия, по инициатива на международната природозащитна организация WWF. Тогава, в рамките на един час, хората изразяват волята си за справяне с климатичните промени, като изгасят осветлението в домовете си.
За няколко години, Часът на Земята се превръща в най-популярната международна природозащитна инициатива, с участници от над 170 държави и над 7000 града, обединени в общи действия за опазване природните ресурси на планетата.
Проект „Основи за по –добро бъдеще на нашите младежи“
Търсене
За да се предпазим трябва да знаем, че:
За да се предпазим трябва да знаем, че:
За да се предпазим трябва да знаем: